E.M.Á.A. - Első Magyar Állatjogi Alapítvány
First Hungarian Foundation for Animal RightsRólunkCéljainkJogMédiaFórumTámogatóinkÁllatmentésÖrökbefogadás
Gazdira váró állatainkGazdira talált állatainkMegemlékezésGazdakereső program
2009. február 16.
Újra 1 % !!!
A tavalyi egy százalék sajnos néhány hónapon elcsúszott... De nem adjuk fel. Önök se tegyék!!!

Nagyon sok kérdés érkezik a tavalyi 1%-okkal kapcsolatban, hiszen mindenki azt a visszajelzést kapta, hogy nem vagyunk jogosultak ezen kedvezmény igénybevételére.

Mi sajnos nem ezt az állásfoglalást kaptuk megelőzően, azért mertük reklámozni illetve kérni az adózó állampolgárok ilyen jellegű segítségét.

Aztán dátumbeli problémák miatt nem került kiutalásra az összeg sajnos. Nem kis anyagi és nem utolsósorban presztizs veszteséget okozva a szervezetnek.

Mivel 3-4 hónapon ment a vita, most már bátran küldhetik a tisztelt állampolgárok a mostani bevallásnál az E.M.Á.A. adószámára az 1%-okat!

Szóval mi sem adtuk fel, pedig nagy érvágás volt a szolíd költsegvetásből gazdálkodó alapítványunknak ez a 1,7 milliós kiesés.

Önök se adják fel! Mutassuk meg, hogy összefogással sikerülhet! Ugyanis az eladó jóindulatának köszönhetően még továbbra is van lehetőségünk megvásárolni a Rehabilitációs Központnak alkalmas ingatlant.

Természetesen ehhez, illetve a kialakításhoz és fenntartáshoz sok pénz szükségeltetik.

Bár nem mi tehetünk róla, de mi kérünk elnézést a múlt évi fiaskó miatt és egyben köszönjük a további bizalmat és mindennemű segítséget!

Minden jót mindenkinek! ;)


Hírek
Sztorik
Felhívások
Adományozás
Kutyabaj
International


felhasználónév

jelszó

 regisztráció
 jelszóemlékeztető
 adatvédelem

E.M.Á.A. - Első Magyar Állatjogi Alapítvány