E.M.Á.A. - Első Magyar Állatjogi Alapítvány
First Hungarian Foundation for Animal RightsRólunkCéljainkJogMédiaFórumTámogatóinkÁllatmentésÖrökbefogadás
Gazdira váró állatainkGazdira talált állatainkMegemlékezésGazdakereső program

International


Az alapítvány célja az elhagyott, bántalmazott és a már nem kívánt állatok felvétele, részükre átmenetileg megfelelö, egészséges menedék nyújtása, számukra új otthon találása. Állat bántalmazása esetén az illetékes szervek, hatóságok elötti fellépés, a felelösök elleni büntetöeljárás megindításának kezdeményezése.
Az alapítvány az állatok sérelmes tartását nem csak megakadályozni igyekszik, hanem ennek megelözését is fontos feladatnak tartja. E célból felvilágosítja a lakosságot, különösen az ifjabb generációt, az állatszeretetet-, az állatbarát tartást-, az orvosi ellátást- illetõen és az emberek felelösségét az állatokkal szemben.

További célja az alapítványnak egy állatvédelmi telep kialakítása, idövel pedig egy tisztességes állattemetõ, ahol az állatok hamvasztva, méltósággal eltemettethetnek, nem pedig valami dögkútban kell végezniük.

Az állatmentö szolgálat feladata a sérült, mozgásképtelen állatok szakszerû szállítása egy meghatározott díj ellenében. Ezen szolgáltással kompenzálja az alapítvány a non-profit tevékenységek kiadásainak egy részét. A megbízásos szállításokon kívül természetesen gazdátlan állatokhoz is kivonul a szolgálat, ha ezeknek van szükségük sürgös segítségre.


HELLO!

Köszönjük, hogy Ránk szánod ezt a néhány percet.
Te is segíthetsz az Elsõ Magyar Állatjogi Alapítvány mentési akcióiban, valamint a szervezet által gondozásba vett elárvult, sérült, kiszolgáltatott állatokon.
Ehhez, illetve azon törekvés eléréséhez is, hogy a Szervezet országos szinten is komoly erõt képviselhessen, nyilvánvalóan rengeteg pénz szükséges.

Önkormányzati támogatást abszolút nem kapunk a székhelyünk szerinti városban.
Állami és EU-s pénzeket is rendkívül nehéz elnyerni állatvédelemre a mai Magyarországon.

ÖSSZEFOGÁSRA VAN TEHÁT SZÜKSÉG!

Hiszen az igény már megfogalmazódott minden jó érzésû, intelligens ember agyában, hogy állatkínzásokkal, állatokat ért balesetekkel és minden ilyen egyéb problémával kapcsolatban bizalommal emelhesse fel a telefont és professzionális segítséget kérjen és kaphasson egy erre felállított, 24 órában muködõ szervezettõl.
Ahhoz azonban, hogy ezt nyugodt szívvel és joggal megtehesd egy picit neked is segítened kellene! Hiszen minden oda-vissza alapon tud korrektül mûködni.
Az általad nyújtandó segítség, támogatás mértéke valóban csekély.
Mindössze annyit kellene tenned, hogy mikor a bankodban jársz amúgy is, teszel egy átutalási megbízást, miszerint minden hónapban utaljanak tõled 80.- forintot az Elsõ Magyar Állatjogi Alapítvány bankszámlájára.

Raiffeisen Bank
2400 Dunaújváros, Vasmû u. 39.
IBAN: HU18 12024009-00104986-00100005
SWIFT kód: UBRT HUHB

Azt gondoljuk, hogy ez valóban olyan elenyészõ összeg, melynek hiányát senki nem érzi meg. Plusz idõt sem vesz igénybe, mivel úgyis be kell menni az embernek idõnként a bankba.
Ezt is természetesen, - de ha valaki anyagi helyzetébõl adódóan kisebb, vagy nagyobb összeget szán erre a célra - azt is nagyon köszönjük!
Mind a szervezet kötelékében dolgozó, önfeláldozó, önzetlen kollégák, mind pedig az érintett szerencsétlenül járt állatok nevében:

www.EMAA.hu
Hírek
Sztorik
Felhívások
Adományozás
Kutyabaj
International


felhasználónév

jelszó

 regisztráció
 jelszóemlékeztető
 adatvédelem

E.M.Á.A. - Első Magyar Állatjogi Alapítvány