E.M.Á.A. - Első Magyar Állatjogi Alapítvány
First Hungarian Foundation for Animal RightsRólunkCéljainkJogMédiaFórumTámogatóinkÁllatmentésÖrökbefogadás
Gazdira váró állatainkGazdira talált állatainkMegemlékezésGazdakereső program

Rólunk

 

Mi is az az E.M.Á.A.?

Az E.M.Á.A. alapfogalom, nem definiáljuk!

Ez természetesen sajnos még csak egy távlati álom, de cél is egyben, hogy az Első Magyar Állatjogi Alapítvány egy olyan országos szinten –mindenki által- ismert és elismert szervezet legyen, ami önmagáért beszél. Az Első Magyar Állatjogi Alapítvány 2003-ban alakult 10 állatszerető ember összefogásának eredményeként. Ebből is jól látszik, hogy gyakorlatilag a semmiből kezdtük el építeni és kifejleszteni a szervezetet a lehető legoptimálisabb formában. Az E.M.Á.A.  komplexen öleli fel az állatokkal kapcsolatos mindennemű problémát és feladatot. Hozzátéve, hogy mennyire tiszteletreméltó minden olyan alapítvány, egyesület stb. munkája, amelyek ilyen feladatkört vállalnak fel. Hiszen ha valaki, akkor mi tisztában vagyunk vele, mennyi áldozattal, lemondással, önzetlenséggel és sokszor bosszúsággal jár a felelőtlen, meggondolatlan, sok esetben szadista emberek által generált és okozott problémák megoldása. Nyilvánvalóan az ilyen problémák megoldásában, amelyeknek kiszolgáltatott élőlények a szenvedő alanyai, minden esetben a pénz szab határt. Tehát az E.M.Á.A. gyerekcipőben jár még, de rendületlenül toborozza a szimpatizánsokat és aktivistákat. Hiszen, hogy rendet teremtsünk az állattartással kapcsolatban, és azt fent is lehessen tartani Magyarországon, összefogásra van szükség.

Az E.M.Á.A. gyakorlatilag 0 Ft-ból, telephely nélkül működtette a rendszert évek óta 2010-ig. Időközben jogosulttá váltunk az 1%-ok befogadására, valamint 2010/2011 magasságában saját Rehabilitációs Telepet kezdtünk el működtetni. Amire kifejezetten büszkék vagyunk, hiszen évek óta olyan szélsőséges eseteket oldunk meg (a mindennapi működés mellett), amelyek akár több százezer forintba kerültek/nek, és ezen kiadások mellett tudtuk kigazdálkodni az ingatlan vásárlást illetve kialakítást amely folyamatosan fejlesztés alatt áll...

Az alapítvány közhasznú.


Adószáma: 18498600-1-07
Bankszámlaszáma: Raiffeisen Bank - 2400 Dunaújváros, Vasmű u. 39.
IBAN: HU18 12024009-00104986-00100005 SWIFT kód: UBRT HUHB

Székhelye/levelezési címe: H-2400 Dunaújváros, Római krt. 38/A
Telefonszáma: +36 70 537-2450 Kérjük legyenek tekintettel a dolgozók magánéletére!

Munkaidő: 09 - 18 óráig tart. Ezen időpontokon kívül csak és kizárólag életveszélyes, sürgős esetekben hívják, mint ügyeleti telefont! (hajnali 02 órakor nincs örökbeadás pl. ) A telefon a mindenkori mentésvezetőnél van. Amennyiben nem veszi fel, valószínűleg állattal dolgozik. Ilyenkor kérjük -kis türelmet gyakorolva- hívják később és ne megállás nélkül csörgessék számtalanszor! Köszönjük!

E-mail: emaa@emaa.hu

             info@emaa.hu

Az email címek elsősorban üzleti levelezésekre vannak fenntartva. Gázolást például ne emailben jelentsenek be magától értetődő módon! Köszönjük!


Hírek
Sztorik
Felhívások
Adományozás
Kutyabaj
International


felhasználónév

jelszó

 regisztráció
 jelszóemlékeztető
 adatvédelem

E.M.Á.A. - Első Magyar Állatjogi Alapítvány